Afspraak maken:

Wij werken in onze praktijk op afspraak.

Afspraken kunnen telefonisch op 0348-442250 of aan de balie worden gemaakt of gewijzigd. Bij verhindering kunt u de afspraak tot 1 werkdag van tevoren telefonisch verzetten. Als u de afspraak te laat afzegt, kunnen wij de gereserveerde tijd vaak niet meer anders inplannen, in dat geval worden kosten in rekening gebracht.

Telefonisch zijn we bereikbaar op onderstaande tijden op nummer: 0348-442250.
Maandag:       8.00 – 12.00 uur
Dinsdag:         8.00 – 12.00 uur
Woensdag:    8.00 – 12.00 uur
Donderdag:   8.00 – 12.00 uur
Vrijdag:           8.00 – 12.00 uur

Op deze dagen na 12 uur zijn we uitsluitend bereikbaar voor spoedgevallen.

In geval van spoed na 17 uur tot aan 8 uur in de ochtend en in het weekend belt u met de spoedcentrale Utrecht in het Leidsche Rijn Ziekenhuis op nummer: 0900-8602

Herinnering aan afspraak:

U krijgt 1 werkdag voordat u de afspraak heeft, een sms van ons. Dit betreft een service van de praktijk, mocht het een keer voorkomen dat u geen herinnering van ons ontvangt, betekent dit niet dat uw afspraak niet door zou gaan.

Oproep gebitscontrole:

Als het weer tijd is voor uw (halfjaarlijkse) gebitscontrole sturen wij u een e-mail met het verzoek een afspraak te maken bij de tandarts.


Wijziging van uw gegevens:

Wij verzoeken u de gegevens bij eventuele wijzigingen aan ons door te geven (bijv. verandering van adres, telefoonnummer, e-mail of gezondheidssituatie/zorgverzekeraar). Graag per e-mail naar info@mondzorgharmelen.nl. Voor medische gegevens naar: tandartspraktijkf.o.fischer@zorgmail.nl (dit laatste adres gaat nog veranderen van naam).

Talen:

In de praktijk kunnen wij Nederlands en Engels spreken. Tevens spreekt 1 assistente Turks.

 
E-mailen
Bellen
Map
Instagram