Aanmelden als nieuwe patiënt

Welkom bij Mondzorg Harmelen!

Wilt u zich aanmelden als nieuwe patiënt? Dan vragen wij u onderstaand contactformulier in te vullen. Wij zullen dan z.s.m. (maar uiterlijk binnen 5 werkdagen) contact met u opnemen. Zou u bij de eerste afspraak uw legitimatie en zorgpas mee willen nemen? Indien  mogelijk  dan ontvangen wij ook graag uw tandheelkundig dossier van uw vorige tandarts dit mag verstuurd worden naar: info@mondzorgharmelen.nl. Uw tandheelkundig dossier kunt u veilig laten mailen naar: mondzorgharmelen@zorgmail.nl

Tijdens het eerste bezoek is er in de eerste plaats gelegenheid om uw wensen of zorgen te bespreken. We plannen hier 20 minuten voor in. Vervolgens verzamelen wij gegevens (zoals bijvoorbeeld röntgenfoto’) om te beoordelen wat de huidige staat van uw gebit is, of behandeling nodig is en zo ja; wat de mogelijkheden zijn. Ook kan het zijn dat we in een tweede afspraak meer informatie willen inwinnen of dat we dan het plan bespreken.

Wij verzoeken wij u om een anamnese in te vullen, dat is een gezondheidsvragenlijst. Gezondheidsproblemen of medicatie kunnen grote invloed hebben op de mondgezondheid of op de behandeling. Zonder te weten of u gezond bent kunnen wij dan ook niet veilig behandelen!

Tijdens het eerste bezoek aan de tandarts worden in beginsel geen behandelingen uitgevoerd, tenzij de situatie hier dringend om vraagt. Soms kan er een eenvoudige gebitsreiniging plaatsvinden.

Een eerste bezoek aan onze praktijk brengt ca €85,00 - €160,00 aan kosten met zich mee (intake + röntgenfoto’s).
Behandelcodes die bijvoorbeeld van toepassing kunnen zijn: C001, 2x X10, 2x X11, X21, M03.
Zijn er vervolg afspraken nodig? U krijgt standaard een begroting per mail opgestuurd als de kosten boven de  €250,00 uitkomen. Als u een begroting wenst bij kleinere bedragen (minder dan €250,00) dan mag u dat altijd aangeven: Geen probleem!

 

 

 
E-mailen
Bellen
Map
Instagram